آشپزی
4 روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
سرخ کردن بادمجان روش های مختلفی دارد، ولی در اغلب موارد روغن زیادی جذب می نماید. برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، بهتر است روش های پیشنهادی ما را امتحان کنید.
بدون نیاز به فر کیک اسفنجی بپزید
این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می شود و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.
طرز تهیه کاچی؛ یک دسر مقوی
کاچی دسری است که در سنت ما عموما برای زنانی پخته می گردد که به تازگی زایمان نموده اند. اما این دسر می تواند برای همه مجذوب کننده باشد.
طرز تهیه ترشی مخلوط؛ با نکات کلیدی در کپک نزدن آن
ترشی مخلوط یکی از چاشنی های پرطرفدار، بسیار خوشمزه و خوش طعم است. مصرف آن در کنار غذاهای سنتی ایرانی لذت خاصی به خوردن آن، می بخشد. درست کردن آن بسیار راحت و آسان است. برای درست کردن ترشی اگر یکسری نکات را رعایت، به اندازه ها و ادویه ها توجه کنید حتما یک...
شیرینی اتریشی، شیرینی ساده عید
شیرینی اتریشی یکی از شیرینی های خشک و مخصوص ایام نوروز است که طرز تهیه آسانی دارد.
راهنمای سفر به گلاسگو، اسکاتلند
گلاسگو، شهری شلوغ و روبه رشد است که به عنوان یک شهر دانشگاهی شناخته می شود. البته این شهر علاوه بر دانشگاه، هزاران جاذبه گردشگری دارد؛ پارک های مختلف، مسیرهای پیاده روی، بناهای تاریخی، تورهای گردش در طبیعت و موزه های متعدد. در واقع در این شهر با هر سلیقه...
طرز تهیه بوزا؛ نوشیدنی سنتی و مقوی ترکی
بوزا، یکی از محبوب ترین نوشیدنی های زمستانی ترکی و یک اسموتی تخمیری است که معمولا از گندم، ارزن، جو، جو دوسر یا بلغور تهیه می گردد.
طرز تهیه ترخینه؛ آش معطر و مقوی ایلامی
با طرز تهیه آش ترخینه، یکی از غذاهای خوش طعم و مغذی ایلامی آشنا شوید و مطمئن باشید که مزه این آش، شما را شگفت زده خواهد نمود.
ترفند های آشپزی سریع برای خانم های شاغل
یکی از کار هایی که برای اغلب بانوان زمانبر و البته بسیار مهم است، آشپزی است. داشتن سرعت عمل در تهیه غذای سالم و مقوی برای این دسته از بانوان بسیار حائز اهمیت است به همین دلیل در این مطلب پیشنهاد هایی برای تان داریم تا با بهره گیری از آن ها بتوانید در مدت...
همدان، 40 اثر منتخب نهایی بخش موشن گرافیک جشنواره ملی پویانمایی معرفی گشت
40 اثر منتخب نهایی بخش موشن گرافیک جشنواره ملی پویانمایی تلویزیونی ایران معرفی شدند.